Webinar over 5G. Gevolgen voor gezondheid, surveillance, privacy en milieu.

Met de berichtgeving over corona dat bijna al het nieuws domineert, is een ander belangrijk onderwerp van de radar verdwenen: de uitrol van 5G. Het valt mij op dat wanneer het onderwerp aan bod komt in de massamedia de berichtgeving dermate eenzijdig is, dat het niet mogelijk is je een goed beeld te vormen van de implicaties van 5G. Bijvoorbeeld op het gebied van gezondheid, surveillance, privacy of milieu. Ik verdiep me al twee jaar in dit onderwerp, en wil graag mijn kennis hierover breder delen zodat hopelijk de maatschappelijke discussie hierover weer meer op gang komt. Het is geen complotverhaal. Het is voornamelijk een samenvatting van geluiden van artsen, wetenschappers en onderzoeken die in de mainstream niet aan bod komen, maar wel relevant zijn.

Bij deze wil je ik je graag uitnodigen voor het webinar “Gevolgen voor gezondheid, surveillance, privacy en milieu”.  Het webinar wordt gegeven op twee data:

– Dinsdag 16 februari om 20:00u 

– Donderdag 18 februari om 20:00u 

Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar info@vanhamelen.eu met in de titel ‘aanmelden webinar’, met daarachter de dag waarop je het webinar wil bijwonen. Je ontvangt daarna een link waarmee je t.z.t. kunt inloggen (geen kosten).

Wil je een voorproefje zien?

Op 27 mei 2020 heb ik bij de gemeente Deventer ingesproken bij de raadsvergadering over ’Voorzorg als beleidskader voor omgaan met risico’s 5G’ (start 20min48), zie deze link: https://deventer.raadsinformatie.nl/bijeenkomst/740255/Forum%2027-05-2020

LEES OOK

CONTACT

Elze van Hamelen
Sustainable solutions

info[@]vanhamelen.eu